header news

Capitool nieuws

Verrassend Griekenland

Verrassend Griekenland

Griekenland is een van de meest bezochte landen in Europa en toch een van de onbekendste. Tienduizend jaar beschaving en vele indringers hebben Griekenland gemaakt tot een lappendeken van geschiedenis en geografie. De unieke attractie van het vasteland is de schat aan archeologische vindplaatsen, gelegen in fraaie natuurlandschappen. Naar Capitool Griekenland.

Het land van de moesson

Het land van de moesson

Onlangs is de geactualiseerde editie verschenen van de Capitool Reisgids Thailand. Dit land is dankzij de keur aan activiteiten en attracties de belangrijkste toeristische bestemming van Zuidoost-Azië. De moesson bepaalde het leven van de talloze rijstboeren, en die invloed is terug te vinden in veel Thaise gebruiken en rituelen. De Thaise term voor irrigatie betekent ‘geschenk van het water’.

Vakantietijd

Vakantietijd

Voor vele Nederlanders is de vakantie aangebroken of is de vakantie in zicht. Of je nu een stedentrip maakt naar Parijs, rondtrekt door Azië, Italië ontdekt met de auto, New York onveilig maakt, luiert aan de kust of de mooiste plekjes van Nederland gaat ontdekken, Capitool Reisgidsen wenst je een hele fijne vakantie toe!

Ontdek de kusten van Europa

Ontdek de kusten van Europa

Waar vind je een Pieterman? Wat is een brakwatervlokreeftje? Kun je een mediterrane juwelendoos vinden aan de kust? De nieuwe Capitool Natuurgids Kusten van Europa geeft de antwoorden. Er komen vele planten en dieren aan bod die je aan de kusten van de Noordpool tot aan de Middellandse Zee kunt tegenkomen: van zeepaardjes, krabben en otters tot schelpen, zeeanemonen en korstmossen.