header news

Capitool nieuws

Richting de zon?

Richting de zon?

Heb je even genoeg van de kou en heb je behoefte aan zon? Dan is Cambodja nu zeker aan te raden, met temperaturen rond de 30 C°! Wat je zeker niet mag missen is de tempelberg Bayon: met ruim 200 enorme mysterieuze gezichten word je overrompeld door de eerste aanblik. Vergeet vooral ook niet de sprinkhanen, kevers of krekels te proberen; dé snoepjes voor Cambodjanen.

Ontdek meer over Cambodja & Laos met de nieuw verschenen Capitool Reisgids Cambodja & Laos.

Maak kans op de Capitool Reisgids Canarische eilanden

Maak kans op de Capitool Reisgids Canarische eilanden

De nieuwsbrief van Capitool is verschenen! In deze nieuwsbrief geven we een autoroute uit de onlangs verschenen Autoroutes Duitsland weg. Deze route door het landschap van Hessen met middeleeuwse stadjes en sprookjesachtige kastelen is een aanrader voor iedereen die Duitsland beter wil leren kennen. Ook maak je in deze nieuwsbrief kans op de Capitool Reisgids Canarische Eilanden. Wil je ook kans maken, bekijk dan de nieuwsbrief. Naar de nieuwsbrief

Carnaval vieren in Barcelona

Carnaval vieren in Barcelona

Net als in Nederland, is het in Barcelona bijna carnaval. Het start in Barcelona een paar dagen eerder, en duurt ook met een week langer dan in Nederland. Op ‘Jueves Ladero’ oftewel dikke donderdag barst het feest los met een wedstrijd tortilla’s eten. Mocht je in deze periode naar Barcelona gaan, maar wil je juist rust? Bekijk dan de Capitool Compact Barcelona die onder andere tips geeft voor rustplekken in de natuur en rustige plekjes in de stad.

Provinciegidsen met korting

Provinciegidsen met korting

In april zal de nieuwe Capitool Provinciegids Groningen verschijnen. Om dit te vieren zijn nu de provinciegidsen tijdelijk in prijs verlaagd. Ze kosten slechts € 17,50! Ga je vakantievieren in eigen land, of wil je alles weten over je eigen provincie, dan is dit je kans. Naar de aanbiedingspagina.