header news

Capitool nieuws

Ontdek Duitsland met de auto

Ontdek Duitsland met de auto

Met meer dan 3,3 miljoen reizen per jaar is Duitsland vakantieland nummer één voor Nederlanders. Het land leent zich uitstekend om met de auto te verkennen. Het snelwegennet is er uitgebreid en goed onderhouden, maar het zijn de kleinere wegen die leiden naar de vele kastelen, dorpen en paleizen. De routes in Autoroutes Duitsland lopen uiteen van één tot zes dagen. Nieuwsgierig geworden? Abonneer je dan snel op onze nieuwsbrief: binnenkort geven we een autoroute gratis weg.

Win de Capitool Reisgids Cambodja & Laos

Win de Capitool Reisgids Cambodja & Laos

De januari-nieuwsbrief van Capitool is verschenen! Deze nieuwsbrief met als thema Azië geeft tips voor een lange vlucht, bijzondere hotels en oosterse gerechten. Ook geven we van de Capitool Reisgids Cambodja & Laos, die deze maand is verschenen, drie exemplaren weg! Bekijk snel de nieuwsbrief hoe jij ook mee kan doen aan deze actie. Naar de nieuwsbrief

Italiaanse meren

Italiaanse meren

De Italiaanse meren zijn populaire vakantiebestemmingen. De omgeving is prachtig en de meren lenen zich uitstekend voor diverse watersporten. Maar er is meer dan alleen ontspannen aan het water: in mooie dorpjes, ontspannen resorts en leuke steden vind je een verscheidenheid aan beeldende kunsten, architectuur en kookstijlen. Veel lijstjes met hoogtepunten vertellen je alles wat je wilt weten, in de nieuwe reisgids Compact Italiaanse meren.

Winterverkoop Parijs

Winterverkoop Parijs

In Parijs start traditiegetrouw op de tweede woensdag van het jaar de winteruitverkoop, die ongeveer een maand duurt. Le Bon Marché, het oudste warenhuis van Parijs, mag niet worden overgeslagen bij het winkelen. Ook een bezoek waard is Aladine, die een prachtig aanbod aan keukengerei, trommels en potten verkoopt met fraaie ouderwetse decoraties uit de jaren 60. Ontdek meer leuke adresjes met Capitool Compact Parijs.