header news

Capitool nieuws

Provinciegidsen met korting

Provinciegidsen met korting

In april zal de nieuwe Capitool Provinciegids Groningen verschijnen. Om dit te vieren zijn nu de provinciegidsen tijdelijk in prijs verlaagd. Ze kosten slechts € 17,50! Ga je vakantievieren in eigen land, of wil je alles weten over je eigen provincie, dan is dit je kans. Naar de aanbiedingspagina.

Ontdek Duitsland met de auto

Ontdek Duitsland met de auto

Met meer dan 3,3 miljoen reizen per jaar is Duitsland vakantieland nummer één voor Nederlanders. Het land leent zich uitstekend om met de auto te verkennen. Het snelwegennet is er uitgebreid en goed onderhouden, maar het zijn de kleinere wegen die leiden naar de vele kastelen, dorpen en paleizen. De routes in Autoroutes Duitsland lopen uiteen van één tot zes dagen. Nieuwsgierig geworden? Abonneer je dan snel op onze nieuwsbrief: binnenkort geven we een autoroute gratis weg.

Win de Capitool Reisgids Cambodja & Laos

Win de Capitool Reisgids Cambodja & Laos

De januari-nieuwsbrief van Capitool is verschenen! Deze nieuwsbrief met als thema Azië geeft tips voor een lange vlucht, bijzondere hotels en oosterse gerechten. Ook geven we van de Capitool Reisgids Cambodja & Laos, die deze maand is verschenen, drie exemplaren weg! Bekijk snel de nieuwsbrief hoe jij ook mee kan doen aan deze actie. Naar de nieuwsbrief

Italiaanse meren

Italiaanse meren

De Italiaanse meren zijn populaire vakantiebestemmingen. De omgeving is prachtig en de meren lenen zich uitstekend voor diverse watersporten. Maar er is meer dan alleen ontspannen aan het water: in mooie dorpjes, ontspannen resorts en leuke steden vind je een verscheidenheid aan beeldende kunsten, architectuur en kookstijlen. Veel lijstjes met hoogtepunten vertellen je alles wat je wilt weten, in de nieuwe reisgids Compact Italiaanse meren.