header news

Capitool nieuws

Beste wensen

Beste wensen

De redactie van Capitool wenst al haar bezoekers van de website een mooi en reislustig 2012 toe! Ook in het nieuwe jaar verschijnen er vele nieuwe uitgaven, zijn er winacties en houden we je op de hoogte van verrassende reisweetjes en tips. Blijf ons dus volgen via Facebook, de nieuwsbrief en de website.

Skiën in Dubai

Skiën in Dubai

Veel vakantiegangers zijn op dit moment aan het skiën of hebben juist voor zon en strand gekozen. Je kunt deze twee opties ook combineren! In Dubai vind je het grootste indoorskipark ter wereld, met de langste indoor zwarte piste. Als je genoeg hebt geskied, kun je naar de Mall of the Emirates die zoveel winkels telt dat je op hun website een route kunt samenstellen langs alle winkels die je wilt bezoeken. Uitrusten kan in een van de vele strandresorts.

Kerstshoppen Londen

Kerstshoppen Londen

Londen is de ideale stad voor een stedentrip in december. Niet alleen zijn de straten sfeervol verlicht en de etalages versierd in kerstsferen, ook zijn er diverse schaatsbanen waar je heerlijk kunt zwieren met monumentale gebouwen op de achtergrond. Het Hyde Park is speciaal omgetoverd tot Winter Wonder Land – een winterlandschap waar voor jong en oud veel te beleven is. Wil je meer tips? Lees dan Capitool Compact Londen.

Cadeautip: Wanneer Waarheen Italië

Cadeautip: Wanneer Waarheen Italië

Italië heeft voor iedereen iets te bieden – geschiedenis, kunst, architectuur, eten en drinken, design en prachtige stranden. Laat je met Wanneer Waarheen Italië inspireren door een team van lokale auteurs met veel kennis van hun land, die je vertellen wat de beste tijd is om elke regio te bezoeken, wat de beste plaatsen zijn om te zien, en de beste uitstapjes en activiteiten. Of je nu voor de eerste of voor de tiende keer Italië bezoekt, een stedentrip plant of een zomervakantie met het gezin – dit boek vertelt je wat je kunt doen, waar en wanneer.