header news

Capitool nieuws

Winterverkoop Parijs

Winterverkoop Parijs

In Parijs start traditiegetrouw op de tweede woensdag van het jaar de winteruitverkoop, die ongeveer een maand duurt. Le Bon Marché, het oudste warenhuis van Parijs, mag niet worden overgeslagen bij het winkelen. Ook een bezoek waard is Aladine, die een prachtig aanbod aan keukengerei, trommels en potten verkoopt met fraaie ouderwetse decoraties uit de jaren 60. Ontdek meer leuke adresjes met Capitool Compact Parijs.

Beste wensen

Beste wensen

De redactie van Capitool wenst al haar bezoekers van de website een mooi en reislustig 2012 toe! Ook in het nieuwe jaar verschijnen er vele nieuwe uitgaven, zijn er winacties en houden we je op de hoogte van verrassende reisweetjes en tips. Blijf ons dus volgen via Facebook, de nieuwsbrief en de website.

Skiën in Dubai

Skiën in Dubai

Veel vakantiegangers zijn op dit moment aan het skiën of hebben juist voor zon en strand gekozen. Je kunt deze twee opties ook combineren! In Dubai vind je het grootste indoorskipark ter wereld, met de langste indoor zwarte piste. Als je genoeg hebt geskied, kun je naar de Mall of the Emirates die zoveel winkels telt dat je op hun website een route kunt samenstellen langs alle winkels die je wilt bezoeken. Uitrusten kan in een van de vele strandresorts.

Kerstshoppen Londen

Kerstshoppen Londen

Londen is de ideale stad voor een stedentrip in december. Niet alleen zijn de straten sfeervol verlicht en de etalages versierd in kerstsferen, ook zijn er diverse schaatsbanen waar je heerlijk kunt zwieren met monumentale gebouwen op de achtergrond. Het Hyde Park is speciaal omgetoverd tot Winter Wonder Land – een winterlandschap waar voor jong en oud veel te beleven is. Wil je meer tips? Lees dan Capitool Compact Londen.