header news

Capitool nieuws

Cadeautjes voor in de schoen

Cadeautjes voor in de schoen

Het zal niemand ontgaan dat Sinterklaas weer in het land is! Capitool heeft een leuke cadeautip voor in de schoen: Capitool Mini. Door het kleine formaat perfect voor in de schoen en voor in je broekzak op vakantie. De serie bestaat uit 10 verschillende steden, waaronder Londen, Parijs en New York. De gidsen laten de hoogtepunten van de stad zien en hebben bovendien een grote uitneembare kaart. Meer informatie

Vallende bladeren

Vallende bladeren

De bomen worden kaal en de fietspaden en stoepen worden bedekt onder een dikke laag bladeren; het is weer herfst in ons land. Als je de bladeren wat beter bestudeert zie je allerlei verschillende vormen en kleuren. In de natuurgids bomen staan gedetailleerde close-upfoto’s van bladeren, zodat je zelf kunt ontdekken welke blaadjes van welke bomen zijn gevallen.

Sportief New York

Sportief New York

Vanaf deze week kunnen de schaatsen weer worden ondergebonden in New York. De twee ijsbanen in Central Park zijn namelijk weer geopend. Wil je liever hardlopen? Dat kan ook: volgend weekend vindt één van de grootste marathons ter wereld plaats in New York. Heel de stad staat dan in het teken van deze marathon. Wat is er nu mooier dan schaatsen of hardlopen met de skyline van New York op de achtergrond!

Restaurants in Japan

Restaurants in Japan

Japan heeft de beste restaurants ter wereld, volgens de Michelingids, met 29 driesterrenrestaurants. Het land kent restaurants voor elke smaak en elk budget, van noedelsnackbars tot de paradijzen van haute cuisine die ryotei worden genoemd. Streek- en seizoensproducten worden zeer gewaardeerd en voor Japanners is de specialiteit van een streek een reden om te reizen en op zoek te gaan naar een restaurant dat bekendstaat om zijn streekkeuken. Ontdek meer over dit land in onze Capitool Reisgids Japan.