header news

Capitool nieuws

Naar Frankrijk

Naar Frankrijk

Ongeveer 1,3 miljoen mensen gaan tijdens de herfstvakantie een weekje weg, verwacht het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen. De helft hiervan trekt naar het buitenland; onder andere Frankrijk is een populaire bestemming. Wil je daar de toeristische drukte ontvluchten? Blader dan eens door Autoroutes Frankrijk. 24 Autoroutes die u diep het ongerepte platteland inbrengen, met authentieke adressen om te logeren en te eten en interessante anekdotes en tips voor bijvoorbeeld een wijnproeftocht.

Leuk voor de herfst

Leuk voor de herfst

 Ga deze herfst eens paddenstoelen kijken. Levertraanzwam, grote molenaar, ruige weerschijnzwam of bloedende champignonparasol; paddenstoelen dragen de gekste namen. Ze zijn dan ook in een onvoorstelbare verscheidenheid te vinden. De Capitool natuurgids Paddenstoelen brengt met de vele close-upfoto’s ruim 440 soorten op papier tot leven.

Wanneer Waarheen Italië

Wanneer Waarheen Italië

Of je nu voor de eerste of voor de tiende keer Italië bezoekt, een stedentrip plant of een zomervakantie met het gezin – het boek Wanneer Waarheen Italië vertelt je wat je kunt doen, waar en wanneer. Laat je inspireren door een team van lokale auteurs met veel kennis van hun land, die je vertellen wat de beste tijd is om elke regio te bezoeken, wat de beste plaatsen zijn om te zien, en de beste uitstapjes en activiteiten.

Tekening cadeau

Tekening cadeau

Meld je nu aan voor de Capitool nieuwsbrief en ontvang een prachtige Capitool-tekening (30x40 cm) cadeau. Er is keuze uit: de St.- Jan Kathedraal in Den Bosch, Kasteel Heeswijk, de Domtoren of het Spoorwegmuseum in Utrecht, de Abdij Middelburg of de St.- Servaasbasiliek in Maastricht. Na uw aanmelding, via deze website, kunt u een e-mail sturen naar info@capitool.nl met uw adresgegevens en welke tekening u graag zou ontvangen. Op = op.