header news

Capitool nieuws

Leuk voor de herfst

Leuk voor de herfst

 Ga deze herfst eens paddenstoelen kijken. Levertraanzwam, grote molenaar, ruige weerschijnzwam of bloedende champignonparasol; paddenstoelen dragen de gekste namen. Ze zijn dan ook in een onvoorstelbare verscheidenheid te vinden. De Capitool natuurgids Paddenstoelen brengt met de vele close-upfoto’s ruim 440 soorten op papier tot leven.

Wanneer Waarheen Italië

Wanneer Waarheen Italië

Of je nu voor de eerste of voor de tiende keer Italië bezoekt, een stedentrip plant of een zomervakantie met het gezin – het boek Wanneer Waarheen Italië vertelt je wat je kunt doen, waar en wanneer. Laat je inspireren door een team van lokale auteurs met veel kennis van hun land, die je vertellen wat de beste tijd is om elke regio te bezoeken, wat de beste plaatsen zijn om te zien, en de beste uitstapjes en activiteiten.

Tekening cadeau

Tekening cadeau

Meld je nu aan voor de Capitool nieuwsbrief en ontvang een prachtige Capitool-tekening (30x40 cm) cadeau. Er is keuze uit: de St.- Jan Kathedraal in Den Bosch, Kasteel Heeswijk, de Domtoren of het Spoorwegmuseum in Utrecht, de Abdij Middelburg of de St.- Servaasbasiliek in Maastricht. Na uw aanmelding, via deze website, kunt u een e-mail sturen naar info@capitool.nl met uw adresgegevens en welke tekening u graag zou ontvangen. Op = op.  

Populaire attracties

Populaire attracties

De Efteling was de populairste dagattractie van 2010, gevolgd door Diergaarde Blijdorp, Burgers’ Zoo, Attractiepark Slagharen en het Van Gogh Museum. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen dat een overzicht heeft samengesteld van de best bezochte Nederlandse attractieparken, dierentuinen en musea. De Efteling sprong eruit met bijna 4 miljoen bezoekers. Blijf je graag op de hoogte van tips voor de leukste dagjes uit? Word dan lid van onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook. Daar vind je de leukste reisnieuwtjes en acties van de redactie van Capitool.