header news

Capitool nieuws

Unieke tekening cadeau

Unieke tekening cadeau
Geef voor 1 september iemand op voor de nieuwsbrief en krijg een prachtige Capitool-tekening (30x40 cm) cadeau. Er is keuze uit: de St.- Jan Kathedraal in Den Bosch, Kasteel Heeswijk, de Domtoren of het Spoorwegmuseum in Utrecht, de Abdij Middelburg of de St.- Servaasbasiliek in Maastricht. Stuur een e-mail naar info@capitool.nl met uw gegevens en het e-mailadres van de nieuwe abonnee. Let op: degene die u aanmeldt moet zijn/haar inschrijving zelf bevestigen via de website.

Parels van Staatsbosbeheer

Parels van Staatsbosbeheer

In Parels van Staatsbosbeheer is een selectie van de mooiste natuurgebieden samengebracht. Het boek bevat meer dan 800 foto’s en illustraties van de culturele en landschappelijke bijzonderheden. Deze speciale uitgave is verschenen in een luxe cassette met 16 losse wandel- en fietstochten door gebieden van Staatsbosbeheer.

Autoroutes

Autoroutes

Wilt u in Frankrijk, Italië of Spanje de toeristische drukte ontvluchten, kijk dan eens naar onze serie Autoroutes. In iedere gids staan verschillende autoroutes die u diep het platteland inbrengen met onderweg charmante eethuizen en accommodaties. Activiteiten en tips voor onderweg worden ook niet vergeten.

Capitool Nederlandse Antillen

Capitool Nederlandse Antillen

Het is voor veel Nederlanders zomervakantie, maar helaas is het weer niet zo zomers. Op de Nederlandse Antillen schijnt de zon wel! Gemiddeld is het op de eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten ongeveer 28 graden. Informatie, foto’s en tips over deze eilanden vindt u in de onlangs verschenen herziene uitgave van Capitool Nederlandse Antillen.