Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1886

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2573

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2596

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2941
Capitool
header news

Capitool nieuws

Capitool Nederlandse Antillen

Capitool Nederlandse Antillen

Het is voor veel Nederlanders zomervakantie, maar helaas is het weer niet zo zomers. Op de Nederlandse Antillen schijnt de zon wel! Gemiddeld is het op de eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten ongeveer 28 graden. Informatie, foto’s en tips over deze eilanden vindt u in de onlangs verschenen herziene uitgave van Capitool Nederlandse Antillen.

Spanje populairste vakantiebestemming

Spanje populairste vakantiebestemming
Spanje is deze zomer een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Ga jij ook naar Spanje? Capitool biedt alle informatie die je nodig hebt met diverse regiogidsen, stedengidsen en natuurlijk de Capitool Reisgids Spanje. Ook zijn er Capitool Compact apps voor iPhone van Barcelona en Madrid. Capitool laat je Spanje zien!

Capitool-reistip Hoge Veluwe - Jachthuis St. Hubertus

Capitool-reistip  Hoge Veluwe - Jachthuis St. Hubertus
Het voormalige buitenverblijf van de familie Kröller-Müller is in 1914 ontworpen door H.P. Berlage. Niet alleen het gebouw, ook het interieur is van zijn hand. Alles is op elkaar afgestemd. Het Jachthuis is bijna dagelijks open en is toegankelijk bij deelname aan een rondleiding.

Kortingsactie Marriott Hotel bij Capitool Gent en Oost Vlaanderen

Kortingsactie Marriott Hotel bij Capitool Gent en Oost Vlaanderen
Deze maand is de nieuwe Capitool Reisgids Gent en Oost-Vlaanderen verschenen. In deze gids vind je de beste historische bezienswaardigheden, winkels, restaurants en musea. Daarnaast is Capitool een unieke samenwerking gestart met het Marriott Hotel in Gent. De kopers van Capitool Gent en Oost-Vlaanderen krijgen namelijk 50% korting op de tweede overnachting bij Ghent Marriott! Meer informatie en de actievoorwaarden vind je in de flyer in de gids.