header news

Capitool nieuws

Nieuw bij Capitool: Cariben

Nieuw bij Capitool: Cariben
De ongeëvenaarde schoonheid van de stranden vormt de grootste aantrekkingskracht van de Cariben. Het gebied bestaat uit honderden eilanden. In deze nieuw verschenen reisgids staan gedetailleerde kaarten van meer dan 130 eilanden. Met de beste locaties om te duiken, te snorkelen, te zeilen, te wandelen en te trouwen…

Capitool Compact Griekse Eilanden

Capitool Compact Griekse Eilanden
De Griekse eilanden, in totaal meer dan 6000, verdeeld over verschillende archipels, bieden een ruime keuze aan vakantiebestemmingen. De eilandengroep, met antieke tempels zij aan zij met de modernste steden, prachtige stranden, naaldboombossen, olijfboomgaarden en grillige kusten met spectaculaire inhammen, schreeuwt erom te worden ontdekt. Inclusief uitneembare kaart!

Capitool Estland, Letland en Litouwen

Capitool Estland, Letland en Litouwen

De serie Capitool is uitgebreid met de reisgids Estland, Letland en Litouwen. De Baltische staten bieden voor ieder wat wils: rijke natuur, schilderachtige steden, ongerepte bossen, ruige landschappen, smetteloze witte stranden en vele badplaatsen. De Capitool Reisgids Estland, Letland en Litouwen laat je nog meer plezier beleven aan een reis naar de drie landen. Aan elk land is een apart hoofdstuk gewijd met een overzicht van de geschiedenis en een beschrijving van de belangrijke bezienswaardigheden, met behulp van veel illustraties.

Capitool abri-campagne

Capitool abri-campagne
De media-campagne van Capitool gaat door met een landelijke abri-campagne! Tussen 3 en 28 mei kun je door het hele land de Capitool-reclame zien hangen.

Capitool laat je de wereld zien!