header news

Capitool nieuws

Nieuwe Capitool commercial

Nieuwe Capitool commercial

Van 21 tot en met 29 april wordt op Nederland, 1, 2 en 3 de Capitool commercial uitgezonden. Op Radio 1, 2, 4, 5, en 6 is in dezelfde periode de radiocommercial te horen.

 

Capitool laat je de wereld zien!

Lees verder 

Capitool.nl is vernieuwd!

Capitool.nl is vernieuwd!

Van harte welkom op de vernieuwde website van Capitool Reisgidsen!

We zijn heel trots op het resultaat en hopen dat je net zo enthousiast bent. De website staat vol met allerlei informatie over onze reisgidsen. Bijvoorbeeld de Capitool Reisgids van je eerstvolgende reisbestemming, welke verschillende Capitool series er eigenlijk allemaal zijn en dat je lid kunt worden van de Capitool nieuwsbrief. We wensen je alvast heel veel reis-, blader- en naslagplezier met Capitool!

Capitool laat je de wereld zien!

Nieuwe bestemming Capitool Autoroutes: Spanje

Nieuwe bestemming Capitool Autoroutes: Spanje

Houd je ervan om buiten de gebaande paden te reizen, kleine dorpjes te bezoeken, verscholen stranden te ontdekken en kennis te maken met het ongerepte binnenland van Spanje? Dan is Capitool Autoroutes Spanje precies wat je zoekt! Autoroutes voert je weg van de gebaande paden naar mooie dorpen en adembenemende landschappen. De routes – uiteenlopend van een tot vijf dagen – brengen je diep het binnenland in, met onderweg charmante eethuizen en accommodaties.

Veel publiciteit voor Capitool Natuurgids Sterren

Veel publiciteit voor Capitool Natuurgids Sterren

De Capitool Natuurgids Sterren is goed ontvangen door de media. Kampioen, REIZEN Magazine, Margriet, CamperReisMagazine, Archipel, Zenit (maandblad over sterrenkunde, weerkunde en ruimteonderzoek) en ZignMagazine besteden aandacht aan deze praktische gids voor iedereen die in de sterrenhemel geïnteresseerd is, ongeacht leeftijd en ervaring. Bovendien wordt er ook aandacht aan het boek besteed op de websites puuropreis.nl, fok.nl en arenalokaal.nl.

Capitool Natuurgids Sterren behandelt alle belangrijke objecten die aan de avondhemel te zien zijn. De gids is een perfecte wegwijzer met foto's en overzichtelijke sterrenkaarten.