Capitool laat je de wereld zien

Gratis Reisdagboek bij een Capitool Reisgids

Gratis Reisdagboek bij een Capitool Reisgids

Capitool Reisgidsen heeft een bijzondere actie om je vakantie nog leuker te maken. Bij aanschaf van een Capitool Reisgids ontvang je gratis een prachtig reisdagboek ter waarde van €7,99.

Op vakantie is het vaak moeilijk bij te houden wat je nu allemaal gedaan of meegemaakt hebt. Foto’s geven wel een houvast, maar hoe zit het met die ene bijzondere ontmoeting? Waar zat dat heerlijke verstopte restaurantje ook alweer?

Of je nu dicht bij huis blijft of een ticket naar Australië hebt geboekt: met het Capitool Reisdagboek kun je je eigen ervaringen opschrijven en vastleggen. 

 

Veel ruimte om je bijzondere vakantieverhalen op te schrijven

Past in iedere tas

Prachtig vormgegeven

 

Het Capitool Reisdagboek krijg je van 1 juni t/m 31 juli gratis bij aanschaf van een Capitool Reisgids vanaf 25,99. Je kunt voor je Capitool Reisgids van je keuze en het Capitool Reisdagboek terecht bij jouw boekhandel.

 Capitool Reisgidsen staan al 20 jaar voor betrouwbaarheid en kwaliteit in een zeer hoogwaardige uitvoering. Met een Capitool Reisgids heb je het beste van het beste in handen om je reis, de voorbereiding van je reis, maar ook het nagenieten optimaal te beleven. 

De Capitool Reisgidsen zijn toonaangevend qua informatie, uitvoering en uitstraling. Sterk visuele gidsen die een ongekend rijk gebruik van schitterende foto’s en speciaal vervaardigde illustraties combineren met gedetailleerde, praktische en culturele informatie. De Capitool Reisgidsen zijn ideaal in gebruik voor, tijdens en na de reis.

Capitool Reisgidsen

Informatief én inspirerend

Compleet en up-to-date

Prachtige foto’s en vormgeving

Reeds 8 miljoen gidsen verkocht