Capitool laat je de wereld zien

Over Capitool

Capitool staat al 20 jaar voor betrouwbaarheid en kwaliteit in een zeer hoogwaardige uitvoering. Met een Capitool Reisgids heb je het beste van het beste in handen om je reis, de voorbereiding van je reis, maar ook het nagenieten optimaal te beleven.

De Capitool-reeks heeft diverse bekende poten:

Capitool Reisgidsen

De Capitool Reisgidsen zijn toonaangevend qua informatie, uitvoering en uitstraling. Sterk visuele gidsen die een ongekend rijk gebruik van schitterende foto’s en speciaal vervaardigde illustraties combineren met gedetailleerde, praktische en culturele informatie. De Capitool Reisgidsen zijn ideaal in gebruik voor, tijdens en na de reis. Verschillende stedengidsen zijn ook beschikbaar als multi-touch ebook.

Capitool Compact

Of je nu eersteklas reist of met een beperkt budget, Capitool Compact biedt je het beste van alles. Tientallen lijsten met hoogtepunten verschaffen alle kennis die je nodig hebt. De praktische informatie en bijzondere tips besparen tijd en geld. Met behulp van de gedetailleerde kaarten en honderden foto's vind je moeiteloos de weg. Handzaam, licht, overzichtelijk en compleet. Verschillende stedengidsen zijn ook beschikbaar als app voor iPhone.

Capitool Familiegidsen

De familiegidsen zijn de perfecte gidsen voor een heerlijk ontspannen vakantie met het hele gezin, waarbij zowel culturele bezienswaardigheden als leuke gezinsuitjes aan bod komen. De gidsen zijn geschreven voor ouders, met kinderen als leidraad: waar let je op als je met kinderen een bezienswaardigheid bezoekt en wat zijn daar leuke speurtochten en/of spelletjes. Bij de belangrijkste bezienswaardigheden is een praktisch dagplan opgenomen, tijd en plaats voor kinderen om stoom af te blazen, waar je kunt eten, wat er in de buurt nog meer te doen valt en waar de toiletten te vinden zijn!

Capitool Autoroutes

Routes – uiteenlopend van één tot zes dagen – brengen je diep het ongerepte platteland in, met onderweg charmante eethuizen en accommodatie. Bij elke route hoort een wandeling door een oude stad of een fraai landschap, en vind je activiteiten en tips voor het kopen van plaatselijke producten. Bij de bezienswaardigheden staan de postcodes vermeld voor het gebruik van navigatieapparatuur. De grote uitneembare kaart, gedetailleerde kaarten bij de routes, verkeersregels en duidelijke routebeschrijvingen bieden je alle informatie die je nodig hebt voor een heerlijke autovakantie.

Capitool Digitaal

De hoogtepunten van een aantal steden komen tot leven op je iPad met de Multi-touch ebooks van Capitool. Een kort of uitgebreid bezoek stel je gemakkelijk samen door de overzichtelijke informatie die per wijk gerangschikt is. Aan de hand van interactieve kaarten, uitgebreide rondleidingen door de belangrijkste gebouwen en honderden schitterende foto’s krijg je thuis al bladerend het gevoel midden in deze bruisende wereldsteden te staan.
Voor de iPhone zijn er een aantal Compact apps. Deze apps bieden de leukste bezienswaardigheden en activiteiten met top 10 lijstjes en duidelijke kaarten van een aantal wereldsteden. De app bevat informatie uit de eerste hand over architectuur, interessante musea, de leukste attracties voor kinderen, de fraaiste parken, trendy uitgaansgelegenheden en de beste hotels, winkels en restaurants.

Een reisgids als relatiegeschenk

De gidsen van Capitool zijn ideaal in gebruik voor, tijdens en na de reis en zijn dan ook een perfect geschenk. Als relatiegeschenk, maar ook als premium bij uw eigen product. Wij doen u graag een voorstel. Kijk voor meer informatie op: www.unieboekspectrum.nl/bedrijven