Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1886

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2573

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2596

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2941
Capitool
header news

Capitool nieuws

Wanneer Waarheen Italië nu met korting

Wanneer Waarheen Italië nu met korting

Laat je met Wanneer Waarheen Italië inspireren door een team van lokale auteurs met veel kennis van hun land, die je vertellen wat de beste tijd is om elke regio te bezoeken, wat de beste plaatsen zijn om te zien, en de beste uitstapjes en activiteiten. Dit boek is goed voor urenlang lees- en kijkplezier en vormt een bron van inspiratie. Het boek is nu tijdelijk in prijs verlaagd en kost tot en met 30 juni slechts € 17,50! Klik hier voor de kortingscode.

Nieuwe serie Capitool Familiegidsen

Nieuwe serie Capitool Familiegidsen
De nieuwe serie Familiegidsen van Capitool is ideaal voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. De gidsen zijn geschreven voor ouders, met de kinderen als leidraad. Bij de belangrijkste bezienswaardigheden is een praktisch dagplan opgenomen, tijd en plaats voor kinderen om stoom af te blazen, waar je kunt eten, wat er in de buurt nog meer te doen valt en waar de toiletten te vinden zijn. Ook staan de gidsen vol met grappige vragen en opdrachten voor kinderen.

Net verschenen: Capitool Groningen

Net verschenen: Capitool Groningen

De jongste studentenstad van Nederland kent een lange, roerige geschiedenis en dat is te zien aan de historische pakhuizen, pittoreske hofjes en monumentale gebouwen. De provincie Groningen herbergt een van de oudste cultuurlandschappen van Europa en grenst aan de Wadden, een werelderfgoed van Unesco. Het platteland met zijn borgen en sfeervolle wierdedorpjes met eeuwenoude kerkjes nodigen uit tot een nadere kennismaking per fiets of te voet. Naar Capitool Reisgids Groningen

Bezoek de mooiste wereldsteden met de nieuwe Capitool apps!

Bezoek de mooiste wereldsteden met de nieuwe Capitool apps!

Er zijn nieuwe versies beschikbaar van de Capitool Compact reis-apps voor iPhone. Met zeven nieuwe apps wordt de moderne reiziger op zijn wenken bediend door de praktische reisgids digitaal mee te nemen. De nieuwe apps zijn er voor de topbestemmingen Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Londen, New YorkParijs en Rome.