Boekhandel

Boekhandel

Delen:

newsletter Facebook

www.capitool.nl is een website van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv, een van de grootste algemene boekenuitgeverijen in het Nederlandse taalgebied.

De boekhandel is voor Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv een belangrijke handelspartner. In Nederland en Vlaanderen doen wij zaken met alle grote boekhandelsketens en het grootste deel van ons reguliere fonds is via hen verkrijgbaar. Naast onze reguliere uitgaven maken wij ook in opdracht van de boekhandel speciale uitgaven.

Dagelijkse klantenservice voor al uw vragen
Als u vragen heeft, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze verkoop binnendienst. Zij kunnen u helpen met vragen over ons assortiment, verkoopprijzen, speciale acties, orders, retouren, leveringen en facturen.

Verkoop binnendienst Amsterdam, Nederland
verkoop@unieboekspectrum.nl 
020 2364200

Voor de Vlaamse markt wordt onze uitgeverij vertegenwoordigd door Uitgeverij Lannoo, gevestigd in Tielt, België.

Verkoop binnendienst Tielt, België
bestellingen@lannoo.be
+32 51 42 42 72

U kunt veel informatie hierover ook terugvinden in CB Online, het informatie- en bestelsysteem van Centraal Boekhuis. Met vragen over de levering of uw factuur, kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van Centraal Boekhuis in Culemborg. Onze boeken kunt u rechtstreeks bestellen via CB Online of via onze verkoop binnendienst.

Samenwerken met onze uitgeverij
Doet u nog geen zaken met ons en bent u wel geïnteresseerd in samenwerking, neemt u dan contact op met onze verkoop binnendienst. Zij wijzen u een van onze vertegenwoordigers toe. Onze vertegenwoordigers bespreken graag de mogelijkheden over levering van nieuwe titels en backlisttitels. Alle vragen over de commerciële condities betreffende de samenwerking, kunt u ook met hen bespreken.

Als u een vaste klant van ons wordt, dan krijgt u van ons een vaste contactpersoon, zodat u met al uw vragen bij één persoon terechtkunt. Onze vertegenwoordigers werken vanuit verschillende rayons en komen graag bij u langs voor een gesprek. In overleg komen wij ook gericht langs voor de nieuwe aanbieding of om uw voorraden te controleren en waar nodig aan te vullen.

Leveringsvoorwaarden
Onze levering geschiedt onder toepassing van de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.