header news

Capitool nieuws

Cadeautip: Wanneer Waarheen Italië

Cadeautip: Wanneer Waarheen Italië

Italië heeft voor iedereen iets te bieden – geschiedenis, kunst, architectuur, eten en drinken, design en prachtige stranden. Laat je met Wanneer Waarheen Italië inspireren door een team van lokale auteurs met veel kennis van hun land, die je vertellen wat de beste tijd is om elke regio te bezoeken, wat de beste plaatsen zijn om te zien, en de beste uitstapjes en activiteiten. Of je nu voor de eerste of voor de tiende keer Italië bezoekt, een stedentrip plant of een zomervakantie met het gezin – dit boek vertelt je wat je kunt doen, waar en wanneer.

Amsterdamse musea

Amsterdamse musea
Voor een relatief kleine stad bezit Amsterdam een verbazingwekkende hoeveelheid musea. Bekende musea zijn onder andere het Rijksmuseum, het Tropenmuseum en het Stedelijk Museum. Daarnaast zijn er een aantal kleinere musea die vaak een verrassende collectie hebben, denk bijvoorbeeld aan het Tassenmuseum, het Kattenkabinet of het Pianola Museum. Wil je meer weten over musea in Amsterdam, bekijk dan de Capitool Reisgids Amsterdam.

Cadeautip van Capitool

Cadeautip van Capitool

Onverwachte ontdekkingen is een unieke uitgave van Capitool. Dit prachtige boek neemt je met behulp van de vele foto’s mee op reis naar de meest fascinerende bestemmingen ter wereld. “Het is verschrikkelijk spannend om deel uit te maken van een planeet die zo veel wonderen kent dat je moet kiezen welke fractie ervan je gaat bezoeken”, schrijft Bill Bryson in het voorwoord. Wat dacht je van de Devils Tower in Amerika, het Festival di Spoleto in Italië of de Great Ocean Road in Australië? Onverwachte ontdekkingen is een leuk cadeau met de feestdagen in het vooruitzicht.

Weekendje Berlijn

Weekendje Berlijn

Berlijn is één van de fascinerendste hoofdsteden ter wereld. Het bruisende hart wordt gevormd door de bioscopen, restaurants en winkels in de Potsdamer Platz; Cinemaxx is met zeventien schermen één van de grootste bioscopen van Berlijn en het winkelcentrum Potsdamer Platz Arkaden herbergt 140 winkels, exclusieve boetieks en populaire restaurants. Wist je dat de piazza in het hart van het Sony Center een van de populairste attracties is geworden?