header news

Capitool nieuws

Capitool op Facebook

Capitool op Facebook

Capitool is vanaf nu ook te volgen op Facebook. Wekelijks leuke reisnieuwtjes en acties van de redactie van Capitool Reisgidsen. Ook vind je er tips voor leuke uitstapjes, verrassende weetjes en prijsvragen. Kijk op www.facebook.com/CapitoolReisgidsen en blijf op de hoogte.


Hongkong in trek bij toeristen

Hongkong in trek bij toeristen

Steeds meer toeristen bezoeken Hongkong. In het eerste half jaar hebben al bijna 50.000 Nederlandse toeristen een bezoek gebracht aan deze stad, blijkt uit cijfers van Hong Kong Tourism Board. Het is dan ook echt een buitengewone stad. Van glinsterende torens die de lucht raken, tot drukke markten die van alles verkopen, van exotische vogels tot imitatiemerkkleding, afgelegen stranden en levendige tempels. Kortom deze stad biedt voor ieder wat wils. Lees meer over Hongkong in onze Compactgids of download de Capitool Compact app voor iPhone: Het beste van Hongkong.

Nieuw: Capitool Reiskalender 2012

Nieuw: Capitool Reiskalender 2012

Zoek je inspiratie voor je volgende vakantie, of wil je gewoon even lekker wegdromen bij een verre exotische bestemming? Deze kalender biedt een schat aan informatie over de meest uiteenlopende bestemmingen, van bezienswaardigheden in eigen land en tips voor een actief dagje uit tot verrassende citytrips en uitstapjes in de natuur. Zo heb je voor elke dag een leuke tip, weetje of achtergrondinformatie in handen.

Wenen

Wenen

Of je nu gek bent van geschiedenis, van kunst, van natuur of van spannende achtbanen, in Wenen vind je altijd wel iets wat zal aanspreken. In de eerste helft van dit jaar hebben al ruim 2,3 miljoen toeristen de stad bezocht! Wenen is dan ook erg toeristvriendelijk. De meeste bezienswaardigheden - paleizen, musea, parken - liggen dicht bij elkaar. De Capitool Reisgids Wenen geeft ideeën voor dagen vol variatie en inspiratie.