Onverwachte ontdekkingen

backround

Onverwachte ontdekkingen

€ 19,99

Capitool onverwachte ontdekkingen: Het ideale cadeau, voor jezelf of om weg te geven

 

‘Dit is voor de serieuze reiziger het waardevolste boek dat ik sinds lange tijd heb gelezen’ – Bill Bryson

 

Dit prachtige boek neemt je mee op reis naar de meest fascinerende bestemmingen en ervaringen ter wereld. Wijk af van de toeristische route en ontdek plekken die minder druk, minder duur en nog spectaculairder zijn. Door middel van prachtige fotografie en overzichtelijke kaarten laat Onverwachte ontdekkingen je de mooiste plekjes op aarde zien.

 

Met de gedetailleerde praktische informatie is het niet moeilijk je ideale vakantie te plannen. Bezoek bijvoorbeeld Avebury in plaats van Stonehenge, Mamaia als alternatieve bestemming voor Ibiza, of ga op zoek naar unieke galeries in New York als je het massale Museum of Modern Art niet ziet zitten.

 

In Onverwachte ontdekkingen nemen ervaren reisschrijvers verschillende bekende reisbestemmingen onder de loep en geven meer dan 1000 frisse en fascinerende alternatieven. Na het voorwoord geschreven door Bill Bryson leiden de schrijvers je in negen verschillende thema’s de wereld rond:

 

-      

Historische bezienswaardigheden

-      

Festivals en feesten

-      

Fantastische reizen

-      

Architectonische hoogtepunten

-      

Natuurwonderen

-      

Stranden

-      

Sporten en activiteiten

-      

Kunst en cultuur

-      

Steden

 

Elk thema laat aan de hand van fenomenale foto’s bijzondere bestemmingen en unieke plaatsen over de hele wereld zien. Alle bestemmingen worden ondersteund door praktische informatie over de ligging, vervoer en de beste tijd om te reizen.

Uitvoering

Paperback

ISBN

9789000303274

Taal

Nederlands

Formaat

255 x 216 x 24 mm

NUR

510

Omvang

336