Onverwacht dichtbij

backround

Onverwacht dichtbij

€ 19,99

Ontdek de verrassende kant van Nederland met meeer dan 350 verrassende plekken in eigen land

Wat is het mooi vormgegeven Lorreta Schrijver - Koffietijd

✔ Deze prachtige gids geeft inspiratie voor vele uitstapjes
✔ Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van zeer hoge kwaliteit
✔ Met vele schitterende foto’s
✔ De gids die je nog lang zult bewaren samen met je herinneringen

Aan de hand van wereldberoemde bezienswaardigheden laat Capitool Onverwacht Dichtbij verrassende en onvermoede plekken zien in Nederland. Naast de toren van Pisa, zijn ook in Nederland talloze scheve torens. Voor zandvlaktes hoef je niet per se naar de Sahara en voor goede wijn hoeft niemand af te zakken naar het verre zuiden. Een Vrijheidsbeeld, Sagrada Família, het nagebouwde Kremlin en een Tafelberg vind je hier ook!
En wat dacht je van duiken, mountainbiken in grotten, bijzondere klimmuren, een lichtgevend Van Gogh Fietspad, een Moai beeld, Les Pisseurs, een zeeroversnest – allemaal te doen en te vinden in Nederland en prachtig in beeld gebracht in Onverwacht Dichtbij.

Deze gids laat meer dan 350 unieke en verrassende plekken in ons land zien. Het boek is opgedeeld in de volgende 7 themahoofdstukken:
✔ Natuur
✔ Architectuur
✔ Cultuur
✔ Actief
✔ Kunst
✔ Historie
✔ Steden en dorpen

Bij de bezienswaardigheid worden extra informatie en tips, interessante weetjes en praktische informatie gegeven. Ook de handige kaartjes ontbreken niet. Met het geografisch register is in één oogopslag te zien of er bezienswaardigheden in de buurt zijn. Het is met deze gids dus niet moeilijk een onvergetelijk uitstapje te plannen.

Onverwacht Dichtbij staat boordevol tips en weetjes voor een geweldig dagje uit. Laat je, zonder dure tickets en een jetlag, verwonderen door al het moois wat Nederland te bieden heeft!

Uitvoering

Gebonden

ISBN

9789000352067

Taal

Nederlands

Formaat

262 x 220 x 19 mm

NUR

510

Omvang

192