Op vakantie in eigen land

Ultieme tips voor een vakantie in eigen land

Door de omstandigheden waarin we verkeren is de vraag naar vakanties in eigen land groter dan ooit. Maar wat ga je dan doen met de familie, met je partner of alleen? Op 17 juni ligt het door velen gebruikte boek Leuke uitstapjes in Nederland en Vlaanderen weer in de winkel. Heel veel inspiratie voor slechts €8,99!

In de serie onverwacht van Capitool vind je de mooiste, meest bijzondere, verrassende en originele uitjes en bestemmingen van Nederland. Alles ondersteund met prachtige foto's en concrete tips.

De staycation is populairder dan ooit en met deze titels van Capitool is er heel veel inspiratie in de boekhandel te vinden.

Ontdek de verrassende kant van Nederland

Ga op ontdekkingstocht in Nederland en laat je verrassen door de vele bijzondere plekken en bezienswaardigheden die ons land te bieden heeft. Het onverwachte van deze uitgave van Capitool...Lees meer >

€ 15,99
Uitvoering: 
Gebonden
ISBN: 
9789000325382
Taal: 
Nederlands

Laat je inspireren door het verleden van Nederland en trek eropuit

Word meegenomen naar de meest bijzondere, verrassende plekken van Nederland. Capitool Onverwacht Verleden staat vol met meer dan 400 bezienswaardige plekken in...Lees meer >

€ 19,99
Uitvoering: 
Gebonden
ISBN: 
9789000357659
Taal: 
Nederlands

Ontdek de verrassende kant van Nederland met meeer dan 350 verrassende plekken in eigen land

Wat is het mooi vormgegeven Lorreta Schrijver - Koffietijd

✔ Deze prachtige gids geeft inspiratie voor vele uitstapjes...Lees meer >

€ 19,99
Uitvoering: 
Gebonden
ISBN: 
9789000352067
Taal: 
Nederlands